Vi släpper belöningarna fria!

"Ja visst gör det ont när knoppar brister" - Våren-isch har anlänt till Göteborg.

Vi sammanfattar det så. Snödroppar, krokusar och alla möjliga små ting börjar springa till liv, och allting är på väg att explodera. I samband med det, är det lägligt att göra någonting nytt revolutionerande även på Beam. Vi har fått feedback från alla er, våra användare, om hur ni bättre vill kunna använda era belöningar och hur ni önskar att Beam fungerar. Vi har lyssnat, och därför har vi nu släppt belöningarna fria. Det betyder att du inte längre behöver dedikera hela din belöning till en butik, utan allting ligger användbart högst upp i mätaren, hela tiden. 

spendsavecroppedtealSE_igdzbn.gif

 

Låt den vara aktiverad, och nästa gång du handlar dras belöningarna automagiskt. Vill du hellre spara ihop till den där nya jackan, eller vad det än må vara, inaktiverar du mätaren genom att trycka på den så att den blir grå. Du tjänar fortfarande belöningar, men de spenderas inte automatiskt när du handlar. Enkelt och bra, precis så som det ska vara.

Räcker så. Vi är nöjda där.. Nej! Det är vi inte alls, vi har en sista grej att berätta.

Prisa gud här kommer skatteåterbäringen!

Alla de där belöningarna som du tidigare låst hos vissa butiker? De har låsts upp och flyttats upp till mätaren! För vissa användare betyder det flera tusen kronor i belöningar, som är frisläppta.

Logga därför in i Beam och kika om du också haft några belöningar liggandes som nu flyttats upp till mätaren. Och som vanligt; frågor, funderingar eller bara glada tillrop görs bäst genom mail eller på vår insta @beamwalletswe.

På återseende!

Pontus