Det här är Beam

Belöningar, mobilbetalningar och upptäckter är vad Beam handlar om. Vi vill ge dig en bättre köpupplevelse och koppla samman dig med de butiker, restauranger och caféer som du gillar.

3.png

I dagsläget kan du betala med Beam hos över 100 partners i Göteborg, lika enkelt som att trycka in din kod, ’blippa’ telefonen och se ditt köp gå igenom. Dessutom får du omedelbart en belöning tillbaka för vad du handlat. Belöningar är pengar som du får tillbaka direkt i Beam, och du är helt fri att välja var du vill lägga dem. Dessutom får du tips på ställen som vi tror du hade tyckt om, men i slutändan är det alltid helt ditt val. Inga rabatter eller erbjudanden, bara belöningar.

Belöningar är vårt och våra partners sätt att säga: ”Tack för att du handlar hos oss”. Ett sätt att ge någonting tillbaka till dig som valt att testa ett nytt ställe som har Beam, eller till dig som alltid kommer tillbaka till ditt favoritfik. Istället för att lägga pengar på reklam, ger vi dig belöningar som du kan handla för.  

Så här betalar du med Beam.

Det finns tusen fler anledningar till varför just du ska Beama. Allt ifrån att du kan lämna plånboken hemma, att du slipper mängder av klubbkort, att du får belöningar, att du kan bjuda in vänner, att det är säkert, att du kan betala genom kort eller faktura precis hur du själv känner för... I slutändan räcker det dock med en enda anledning; att du vill vara med!

Vi skulle därför gärna vilja att du själv upptäcker Beam, och följer med på vår resa att göra shopping och handel lite personligare och bättre. Om du aldrig testat Beam, får du 100 kr direkt i appen om du anger promokoden LEDARE. 

Och du, du kan alltid höra av dig till oss om du vill prata mer eller har frågor. Vi är nästan alltid tillgängliga på både facebook och instagram, eller genom vår livechatt direkt i appen.