Första gången...?

Första gången kan vara lite pirrig, främmande och ovan. Hur gör man? Vad gör man? Ska jag säga något eller bara vara tyst? Frågorna och funderingarna är många.

Därför kan det vara skönt med lite hjälp och instruktioner! Nedan är därför en liten introduktion till Beam, hur du får din första kom-igång-belöning, och hur det fungerar därefter.

Okej. Så en sak i taget. Låt oss börja med promokoden. Vi antar att du har laddat ner Beam, skapat ett konto, kopplat antingen kort eller faktura och verifierat ditt konto genom Klarna. Du har fått en promokod, antingen genom att du varit på ett av de 100 ställen i Göteborg som tar emot Beam, eller så har du blivit inbjuden av en vän, eller träffat någon av våra härliga promoters.

Hur som helst. Du har en promokod. Vad gör du nu?

I appen syns det en liten bricka, som i bilden nedan, tryck helt enkelt på den, och ange din promokod. Om du inte kan se brickan, kan du nå samma område genom att trycka på ditt konto uppe i högra hörnet, skrolla ner till ”add promokod”, så är du där.

Om du har gjort allt rätt, ( se till stavningen..), så har du nu fått ett meddelande som säger att ditt konto fyllts på med 100 kr. Om något gått fel, eller om du redan angett en promokod tidigare, kommer istället ett kort ”oops, that promocode is incorrect”. Men om så är fallet, har du antagligen redan förstått hur man går till väga och läser det här helt i onödan (eller hör av dig till support@beamwallet.se , så hjälper vi dig såklart!).