Beama för Movember

I år väljer Beam att stötta the movember foundation genom att skänka en del av allt det som det Beamas för under den sista veckan i November. 

Många är vi som känner någon bland vänner och bekanta som drabbats av cancer. Vi behöver inte förklara vilka oerhörda personliga svårigheter och tragedier som detta innebär. Det vi däremot behöver göra är att bidra. Därför vill vi göra det så lätt som möjligt att stöta en god sak.

Det ska vara lätt att göra rätt, helt enkelt.

Därför är allt du behöver göra att Beama under den sista veckan i November, så kommer vi att skänka en del av det du handlat för. Om du inte har appen är det enkelt ordnat, då den naturligtvis inte kostar någonting att skaffa eller använda. Ladda hem den på appstore eller google play.

The movember foundation

Movember foundation har sina grunder i Australien och har varit aktivt sedan 2003. Till dags dato har de stöttat över 1200 forskningsprojekt inom manlig hälsa, och vid 2015 hade de dragit in över 552 miljoner euro. För att läsa mer om hur du kan bidra ytterligare, rekommenderar vi att läsa mer på deras hemsida: www.movember.se.

 

Ladda ner Beam på Google play och appstore.