Beam är äntligen på plats i Göteborg!

 

Det är verkligen inte utan blod, svett och tårar (allt bokstavligt), som vi tagit oss hit där vi står idag. På gränsen mellan målgång och startlinje. Makalöst stolta och fyllda med enorma förhoppningar är vi redo att låta alla i Göteborg börja klämma och känna på Beam.

Vi börjar vår resa med 50 lika förväntansfulla partners som oss själva, och det känns helt otroligt!

Så vad är Beam?

Är det som Apple Pay? som Swish? Är det ett nytt Pay-pal? Alla undrar samma sak, och svaret jag ger är alltid ett rungande:

”Mja.. Nja… Låt mig förklara...”  

Beam är visserligen ett grymt enkelt sätt att betala med mobilen i butik. Men betalningarna är den allra minsta delen i ekosystemet som utgör Beam (Även om den är oerhört viktig!). Beam är en belöningsplattform, byggd för att låta butiker, caféer och restauranger belöna och nå ut till fler kunder.

Varifrån kommer belöningarna?

Det är svårt att marknadsföra sig själv idag och det finns otaliga kanaler och möjligheter att använda sig av. Men hur vet man att man når ut till just rätt kund? Och hur vet man att man inte slösat bort sina pengar på fel målgrupp?  Det är där Beam kommer in. Genom att Beam behåller en liten del av  när en kund betalar med Beam, har jag som näringsidkare fått en marknadskanal som genererat en garanterad försäljning. En stor del av de pengarna, slussar vi sedan direkt vidare ut till våra Beamers i form av belöningar! Det är alltså därifrån belöningarna kommer.

Nu sätter vi igång på allvar i Göteborg! Har du en butik eller restaurang och vill använda Beam, eller är du bara nyfiken på att lära dig mer? Hör av dig till goteborg@beamwallet.se så pratar vi .