Vi släpper belöningarna fria!

"Ja visst gör det ont när knoppar brister" - Våren-isch har anlänt till Göteborg.

Vi sammanfattar det så. Snödroppar, krokusar och alla möjliga små ting börjar springa till liv, och allting är på väg att explodera. I samband med det, är det lägligt att göra någonting nytt revolutionerande även på Beam. Vi har fått feedback från alla er, våra användare, om hur ni bättre vill kunna använda era belöningar och hur ni önskar att Beam fungerar. Vi har lyssnat, och därför har vi nu släppt belöningarna fria. Det betyder att du inte längre behöver dedikera hela din belöning till en butik, utan allting ligger användbart högst upp i mätaren, hela tiden. 

spendsavecroppedtealSE_igdzbn.gif

 

Låt den vara aktiverad, och nästa gång du handlar dras belöningarna automagiskt. Vill du hellre spara ihop till den där nya jackan, eller vad det än må vara, inaktiverar du mätaren genom att trycka på den så att den blir grå. Du tjänar fortfarande belöningar, men de spenderas inte automatiskt när du handlar. Enkelt och bra, precis så som det ska vara.

Räcker så. Vi är nöjda där.. Nej! Det är vi inte alls, vi har en sista grej att berätta.

Prisa gud här kommer skatteåterbäringen!

Alla de där belöningarna som du tidigare låst hos vissa butiker? De har låsts upp och flyttats upp till mätaren! För vissa användare betyder det flera tusen kronor i belöningar, som är frisläppta.

Logga därför in i Beam och kika om du också haft några belöningar liggandes som nu flyttats upp till mätaren. Och som vanligt; frågor, funderingar eller bara glada tillrop görs bäst genom mail eller på vår insta @beamwalletswe.

På återseende!

Pontus

 

 

Beama för Movember

I år väljer Beam att stötta the movember foundation genom att skänka en del av allt det som det Beamas för under den sista veckan i November. 

Många är vi som känner någon bland vänner och bekanta som drabbats av cancer. Vi behöver inte förklara vilka oerhörda personliga svårigheter och tragedier som detta innebär. Det vi däremot behöver göra är att bidra. Därför vill vi göra det så lätt som möjligt att stöta en god sak.

Det ska vara lätt att göra rätt, helt enkelt.

Därför är allt du behöver göra att Beama under den sista veckan i November, så kommer vi att skänka en del av det du handlat för. Om du inte har appen är det enkelt ordnat, då den naturligtvis inte kostar någonting att skaffa eller använda. Ladda hem den på appstore eller google play.

The movember foundation

Movember foundation har sina grunder i Australien och har varit aktivt sedan 2003. Till dags dato har de stöttat över 1200 forskningsprojekt inom manlig hälsa, och vid 2015 hade de dragit in över 552 miljoner euro. För att läsa mer om hur du kan bidra ytterligare, rekommenderar vi att läsa mer på deras hemsida: www.movember.se.

 

Ladda ner Beam på Google play och appstore.

 

En Beamer i Linné - Vi träffar Per-Olof

Per-Olof flyttade till Linnégatan på 80-talet och har bott kvar sedan dess. Nu använder han Beam regelbundet.

Vi träffades över en öl för att låta honom berätta lite om sig själv och hans tankar om Beam.

PO! Vill börja med att tacka dig för att du ställde upp på att träffas. Du skrev en  himla fin recension av Temple Pub, så vi var tvungna att fråga om vi kunde få ställa lite frågor.

Image uploaded from iOS (28).jpg

-Nej det var ingenting.. Jag ska inte säga några konstigheter… Jag kommer dementera alltihopa som ni skriver! Det här har aldrig hänt, haha.

Vi kan väl börja från början, och få höra lite om vem du är. Du berättade att du bor här i Linné?

-Ja, jag flyttade hit i början av 80-talet efter ett trepartsbyte av lägenheter. Jag bodde i Partille då och jag hade startat en ostaffär här, Delitalia. Så det blev ju väldigt bra och nära till jobbet. Sedan har det bara blivit att jag bott kvar.

Du berättade att du har en ”Kulbo” som heter Anita, som du ofta är här med?

-Ja, och det är ju jag som hjälpt Anita också skaffa Beam, och nu använder hon ju det jämt. Vi gick ju bland annat till Ölrepubliken med ett par bekanta och de var mäkta imponerade när vi betalade med Beam!

Du verkar vara någon som gillar teknik?

-Det är alltid kul med nya grejer, tänk när jag hade ostaffären om det funnits sånt här! Det finns ju inte en app jag inte har..

Per-Olof berättar sina och Anitas resor ner till Köpenhamn, hur han föredrar Android över Apple och hur hans kompis i början av 80-talet var en av de första med en ”mobiltelefon”; en stor otymplig attachéväska i trä.

-Hans stora idol var JR Ewing i Dallas.. Han behövde ju inte ringa någon, men där satt han under frukosten på hotellet och ville visa alla att ”här sitter jag och ringer”. Sedan dess har det ju hänt otroligt mycket. Den första Iphonen kom ju bara för tio år sedan. Jag jailbrakade ju min första iphone för att se om jag kunde, och det kunde jag ju, men nu har jag gått över till Android.. Tycker det är bättre.

Vad har du gjort för belöningarna du samlat ihop i Beam?

-Jaddu.. Det har ju blivit en del. Tycker det är väldigt generöst. Senast fick jag ju 300 kr, i Oktoberspelen, och under förra årets julkalender skakade jag ju fram över 500 kr på Pivo. Annars har jag bland annat varit hos Tvåla och Tvaga; då hade jag belöningar för 360 kr där, och nu har jag ju haft tvål för ett helt år! Det tar aldrig slut, haha!

PO, tack så hemskt mycket för att du ställde upp på att träffas. Det var fantastiskt trevligt att få träffa dig.

Tack själva!

Hallovinnare 2017

Den 31 oktober kom våra husspöken till liv och tog över belöningsgeneratorn här på Beam. De lyckades kortsluta kretsarna, och under 12 timmar delades det ut 1 000 kr i timmen i extra belöningar till slumpmässiga Beamers. Vi kan inte annat än att säga grattis! Alla ni som fick extra belöningar har fått dem insatta på ert beamkonto.

FBAD02_NoCopy.png

Vi tog kontakt med två av våra beamers och ställde ett par snabba frågor!

Kristina.jpg

Kristina

Du fick 300 kr! Vad kommer du köpa för belöningarna?

- Gaah kan inte välja, men blir nog mängder med ingefärashottar. 

Och vilka är dina favoritställen där du helst beamar? 

-  Mina favoritställen är juicekällan och wrapped.

Och om du fick bedömma hur pepp du är inför Julbjörnens Beamkalender, 1-10, vad skulle du säga? 

- 10 såklart!

patrik.jpg

Patrik

Du fick 100 kr, var kommer du spendera dem?

- Det gjorde jag allt! Skoj! Det lutar åt Frukostfabriken, både snus och frukost på samma ställe. Perfekt! 

Hur länge har du beamat? 

- Det närmar sig nog ettårsjubileum snart!

Taggad inför Julbjörnens Beamkalender 2017?

-Har knappt smält denna vinsten men bara att ladda om och ta nya tag!


Fick 100 - 250 kr

Hanna S, Anton A, El F, Linus B, Lars-Gunnar Ö, Sanna N, Lars L, Jacob C, Joar H, Evelina E, Erik J, Per R, Daniel G, Nergal Al, Jacob H, Gabriel A, Olle B, Jenny P, Patrik O, Johan L, Carola C, Pnina M, Johan J, Amanda M, John R, Emil E, Ludvig H, Alexander H, Henrik F, Alexander H, Tak-soon C, Louise E, Albin S, Mattias K, Rebecca P, Fredrik N, Kristina A, Kajsa N, Jonas P.

Fick 500 kr

Fredrik D, Anton L, Lena I, Sam N.

Fick 1000 kr

Vicky Z, Johan S, Eric B

 

Beama på! 

Deltog du i årets Oktoberspelen?

Oktoberspelen är över för i år, och låt oss säga att det var en succé!

OktoberfestWrapup.png


För dig som inte riiktigt blev klar med Oktoberspelen, icke att misströsta! Vi kör 8 nya ord, och 8 nya chanser hela vägen fram till julafton! Se till att hålla utkik efter den här gubben;

 

FBAd01.png

 

Läs mer om hur du också kan få upp till 1 300 kr i Beam hela vägen fram till jul!

Julbjörnens Beamkalender 2017

Heureka! Ett klassiskt gammalt grekiskt uttryck som de facto har väldigt lite med julen att göra. Däremot är det inte så långt ifrån att man inte vill ställa sig upp i badkaret och utbrista just "Heureka!" när man förstår att det är dags för Julbjörnens Beamkalender 2017!

Under julkalendern kan du få upp till 1300 kr extra i Beam, helt enkelt genom att samla sju bokstäver och bilda rätt ord. Det bästa? Varje vecka är en ny chans. 7 dagar. 7 bokstäver. 100 kr. Varje vecka. I 8 veckor! Löser du samtliga 8 ord? Ja då ligger ytterligare 500 kr och väntar på dig! Den du. Känn på den en stund. 1300 kr. Det blir ett rätt bra tillskott i kassan.

FBAd03.png

Så här samlar du bokstäver

  • Varje gång du Beamar får du minst en ny bokstav. 
  • Beama för över 100 kr och få två bokstäver.
  • Beama på ett nytt ställe, och få tre bokstäver.
  • Max 1 köp per ställe och dag är kvalificerande för bokstäver
  • När du samlat alla sju bokstäver, kombinera dem till rätt ord och ange det som en promokod.
  • Varje vecka är det ett nytt ord som gäller, så nya chanser varje måndag!

Varje vecka är en ny chans på 100 kr, och julkalendern drar igång den 6 november. För tidigt för en julkalender? Pfft. När Beam gör någonting, då gör vi det ordentligt!

Lycka till!

Halloween med Beam!

Den 31a oktober kan du få upp till 1000 kr, varje timme! Allt du behöver göra är att betala med Beam. Rysligt bra? Förskräckligt generöst? Hallowinning! 

EmailHeader.png

Så funkar det

Alla som Beamar möjlighet att få sin del av 1 000 kr varje timme mellan 08:00 och 20:00. Vinnarna utannonseras på Facebook och Instagram den 1 - 4 November.


Regler och villkor

Kampanjen pågår mellan 08.00 och 20.00 den 31a oktober.

Du har möjlighet att delta en gång per timme genom att betala med Beam.


Schema

08:00 - 09:00 2 Beamers får 500 kr var

09:00 - 10:00 4 Beamers får 250 kr var

10:00 - 11:00 5 Beamers får 200 kr var

11:00 - 12:00 5 Beamers får 200 kr var

12:00 - 13:00 10 Beamers får 100 kr var

13:00 - 14:00 10 Beamers får 100 kr var

14:00 - 15:00 2 Beamers får 500 kr var

15:00 - 16:00 1 Beamer får 1 000 kr

16:00 - 17:00 4 Beamers får 250 kr var

17:00 - 18:00 1 Beamer får 1 000 kr

18:00 - 19:00 10 Beamers får 100 kr var

19:00 - 20:00 1 Beamer får 1 000 kr


Vi träffar Alexander - Beamern som genomförde miljonköpet!

Den 16e juni hände något riktigt intressant för Beam här i Göteborg. Då handlades det för den miljonte kronan i Sverige under 2017. Vi tog på oss att leta rätt på personen som gjorde köpet, på Kobe sushi, och hittade honom! Vi möttes upp för en kaffe på da Matteo på Vallgatan, och ställde några snabba frågor.

Alexander Haydari, vid lilla torget, visar upp sin belöning!

Alexander Haydari, vid lilla torget, visar upp sin belöning!

So first, we’ve already chatted a little bit prior to the interview, but for the sake of our readers, can you please tell us something about yourself? You’re from Canada right?

Yeah I’m from Canada. I moved to Sweden for work and I’ve been in Gothenburg for a solid five years.

Ok! So, how do you find it here?

Oh, I really enjoy it; it’s a beautiful country and the people are very friendly.

When was the first time you heard of Beam?

I was actually waiting for a tram as I was heading home, and I was approached by one of your promoters. They said ”Hey! You want to try this cool thing and get a hundred kronor for a free lunch?” That inticed me of course, a hundred kronor covers the cost for a lunch, so I signed up!

Do you remember where you Beamed for the first time?

Yeah, that was actually at Kobe Sushi... and the reason I went there is that I love sushi. When I moved to our new office near Domkyrkan I needed to find a good sushi place nearby. So I found Kobe Sushi in the app, and it was great! Now I go there everytime I'm "sugen på sushi"! Haha

So what is it about Beam, that you like?

Well, it’s really cool to pay with your phone first of all. It’s great not to have to bring your wallet and I’ve started exploring different restaurants and bars thanks to Beam. For example I love smoothies, so I found out about Juicekällan through Beam – that was awesome!

And how about the rewards, what do you think?

I mean depending on where you go, I discovered that those little shapes gives you more rewards, so that was great! I started going to those places more often, as it gave me bigger rewards.

It’s always cool that I can get some of what I spend back, so I can say ”Hey, let’s go out and grab a beer, and let the Beam rewards take care of it for me!” and that’s awesome.

And on a final note, congratulations! You actually spent Beam Swedens millionth krona transaction in 2017. I want to give you a huge thank you. Without you, and the rest of our Beamer community, we wouldn't be able to do what we do. 

As a thank you, we’re giving you a little something of a 1 000 kr reward for you to spend on anything you like with Beam!

What! That’s awesome, thank you.

Thank you for Beaming and being a great Beamer!

 

Prova Beam du också!

Ladda ner Beam Wallet på Appstore eller Google Play Store, eller registrera dig direkt och få 100 kr som din första belöning! Följ bara länken nedanför, registrera dig och ange promokoden: HUNDRING

Oktoberspelen 2017

När Beam firar oktoberfest, då firar vi på vårt eget vis. Därför har vi dragit igång den årliga traditionen  "Oktoberspelen!" En kampanj, en folkfest, en livsstil. Kalla det vad du vill, men vi är stolta att bjuda in Dig till årets "Oktoberspelen!"

I Oktoberspelen får du 300 kr extra i Beam, helt enkelt genom att samla sju bokstäver och bilda rätt ord. 

FB Banner.png

Så här samlar du bokstäver

  • Varje gång du Beamar får du minst en ny bokstav. 
  • Beama på ett nytt ställe och få två bokstäver.
  • Beama för över 400 kr och få tre bokstäver.
  • När du samlat alla sju bokstäver, kombinera dem till rätt ord och ange det som en promokod.

Det här behövs väl egentligen inte sägas, men självklart körs Oktoberspelen bara till den 31 oktober. För sedan är det ju november. Ha. Oktoberspelen i november? Skulle inte tro det liksom.

Så passa på!

Lycka till!